Seguidores del Toni Soler

Carla Amorós, Evelyn Ccente , Meritxell García, Rosa Gómez, Anna Anguita i Noèlia Cobo

dimecres, 7 de desembre del 2011

Article al diari ARA

Fer el salt

El diumenge 4 de desembre Soler va publicar al diari ARA un article on ens parla tant dels periodistes com dels polítics que es formen a Catalunya i tenen l'aspiració d'arribar algun dia a treballar a nivell espanyol, o dit d'altra manera, a nivell nacional.
Ens comenta que en les cas de les cadenes televisives, molts dels periodistes tenen el debut de "fer el salt a una cadena nacional", segons ells, treballar a TV3 ja és treballar a una cadena nacional, a la lliga dels millor tot i tenir molts menys mitjans.
Per altra banda, a la política passa una mica del mateix, molts pensen que la política nacional, cosa molt respectable si tens clar en quina nació vius. En el cas de Catalunya, la màxima aspiració és ser president de la Generalitat per això costa molt creure que algú que ha aconseguit aquest càrrec d'"Honorable", com diu el Toni, pensi que li ha arribat l'hora de fer el salt a nivell espanyol. És el cas del senyor José Montilla.
José Montilla passarà de ser el "Molt Honorable" a formar part d'una de les institucions més desprestigiades de l'Estat. Soler ho explica com el capità del Barça B que puja al primer equip sabent que el seu únic destí és escalfar banqueta.


A l'enllaç que teniu a continuació podeu llegir el començament de la notícia, ja que per llegir-la tota us heu de comprar el diari o bé fer-se Premium.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada